Happy Days

A Pince klubban minden egyes nap italakciót hirdetünk. Így mindig lesz alkalmatok közösségi élményekre, A megjelölt alkoholra a teljes nyitvatartási időben (a rendezvények kivételével) érvényes a “kettőt fizet, hármat kap” akció:

Hétfő: A Jägermeister 56 különböző gyógynövényből készült német gyártmányú gyomorkeserű. A Pincében egyedülálló módon egy különleges hűtőgépnek köszönhetően -18 fokon szolgáljuk fel.

Kedd: Captain Morgan – az egyik legnépszerűbb alkohol az egyetemisták körében. Rászolgált a 2+1 akcióra. Kell ennél többet írni róla?

Szerda: A Nicolaus vodkát különböző ízesítésekben is kínáljuk és természetesen a vodka juice összeállításra is vonatkozik a kedvezmény.

Csütörtök: A Tátra teával (Felvidékiesen, csak tatranszkí csajjal) a Magas-Tátra hegyei között megbúvó menedékházak hangulatát idézzük fel. Az aktuális kínálat szerint mindegyik változatára vonatkozik a 2+1 :)

Péntek: A Jack Daniel’s 1875 óta oldja meg a problémákat. Péntek este az embernek igazán lazításra van szüksége…

Szombat: a különlegességnek számitó minőségi magyar 50 fokos Szicsek pálinkánál egyben van minden, mit a magyar Alföld nyújtani tud nekünk. Gömbölyded gyümölcsök, rekkenő melegek, ordító hidegek íze, ereje pihen egy üvegbe zártan. S ha kicsit többet kortyolunk ebből az igazán különleges 50 fokos nemes italból, akár délibábhoz is lehet szerencsénk…

web