Event

VI. Selyés #Kocsmatúra 2017
28
Feb
2017

VI. Selyés #Kocsmatúra 2017

  • Location:Komárom
  • Venue:Pince
  • Length:05:00 pm – 03:00 am

Örömmel értesítjük az egyetemi hallgatóságot, hogy idén is megrendezésre kerül A SELYÉS ♯KOCSMATÚRA2017 című rendezvényünk!

Ahogy már ez előző években megszokhattátok, idén is végigjárjuk Komárom városának kisebb – nagyobb vendéglátó iparegységeit ;)

A már megszokott, klasszikus kategórián túl, a tavalyi nagy érdeklődés miatt idén is csapatban ihattok a barátaitokkal és versenyezhettek más csapatok ellen. Pontosabban idén a VI. SELYÉS ♯KOCSMATÚRÁN a következő kategóriákban lehet versenybe szállni:

► Original® Az eredeti kocsmatúra, külön pontozva a férfiak és a hölgyek, így kerül ki közülük az Original® Superman és az Original® Superwoman!

► SuperTeam, mert csapatban az igazi! Hiszen csak az ökör iszik magában, ezért idén már csapatban ihattok a barátaitokkal és versenyezhettek más csapatok ellen. Az igazán kreatív csapatnév plusz pontot ér! ;)

A túrában való részvételhez nincs szükség másra, minthogy 2017. február 28.-án 17:00-kor eljössz és regisztrálsz a túrára a Pince klubban és felhúzod a KOCSMATÚRÁS pólódat! :)

Rendeld meg egyedi saját SELYÉS ♯KOCSMATÚRA2017-pólódat most csak 5€-ért: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZSUbJn56En-ClWzXJvY9p8VJg2IrVyhrnZd2e2O9RS7BwAQ/viewform?c=0&w=1

»»» »»» »»» A túráról további információk »»» »»» »»»

Kezdés 17:00-kor!
Indulás tovább 18:00!
Minden helyszínen körülbelül fél órát töltünk el.
A résztvevők kapnak egy pontgyűjtő füzetet is, amiben minden lényeges információt megtaláltok majd!

A kocsmatúra fő szabályai:

1. Csak 18 éven felülieknek!
2. A saját felelősségedre iszol!
3. A helytelen viselkedésért kizárás jár!
4. Minden kocsmából közösen indulunk tovább!

A túra vége a Pince klubban lesz, ahol kiértékeljük a legjobb ivókat és ahol mindenki átveheti majd a részvételi emléklapot. Akik pedig a legtöbb pontot gyűjtik össze, oklevelet kapnak, és egyéb meglepetésben részesülnek! ;) (Y)

A Túrában résztvevő italkimérő iparegységek, idén már újra 8 helyszínen:

1. Pince
2. Kristály
3. De Luxxe
4. Viking
5. Svejk
6. Ramses
7. Irish Pub
8. Borozó

Addig is készüljetek fel mindenre, amit el tudtok képzelni, és amit nem tudtok elképzelni, mert idén bármi megtörténhet a Kocsmatúra alatt!
Ne felejtsétek „Inni megyünk, NEM bulizni!”

� A programváltozás jogát fenntartjuk! �